„PAVE Bike shop & repair“

Комуникативност

Както повечето от членовете на „Велоклуб Курбел“ вече знаят на 25 февруари 2017 г. в кв. Лозенец в София врати отвори „PAVE Bike shop & repair“. Точният адрес е София, ул. Бигла 64.

На пръв поглед мястото не е много комуникативно, но в действителност „PAVE Bike shop & repair“ е разположен между трите най-големи парка в София, а именно Ловния парк, Южния парк и Борисовата градина. Именно това разположение между парковете, правят „PAVE Bike shop & repair“ удобно място за голяма част от любителите на велосипеди.

Какво може да намерите тук?

„PAVE Bike shop & repair“ предлага голямо разнообразие, както от нови велосипеди в средният и висок ценови клас, така и необходимите резервни части за тях. Също така може да намерите и всички необходими аксесоари за едно приятно и пълноценно колоездене

Сервизиране…

„PAVE Bike shop & repair“ разполага и със собствен сервиз, което многократно улеснява подбора на части и тяхното монтиране на велосипеда. Това от своя страна минимизира до нула вероятността да закупите компонент, който не е съвместим с вашия велосипед.

Къде да намери „PAVE Bike shop & repair“

Website

Facebook

email: info@pavebikeshop.com

Teл.:0897 60 01 60

One Response

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.